آموزش طرز تهیه دسر عربی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل آماده یک بسته
کافی میکس ۱ بسته
هات چاکلت ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری پر
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور یک بسته
طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین رو با چند قاشق آب سرد مخلوط میکنیم تا اسفنجی شود سپس روی سماور درحال جوش بذارید تا شفاف شود و سپس دولیوان شیر رو با شکر و پودر کرم کارامل و هات چاکلت و کافی میکس و پودر کاکائو مخلوط میکنیم و روی گاز میذاریم و مدام هم میزنیم بعد از اینکه مواد مخلوط شدند ژلاتین شفاف شده رو به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم روی گاز بمونه ولی نجوشه بعد از روی گاز برمیداریم و بهش خامه و بیسکویت پتی بور خرد شده اضافه میکنیم و توی مخلوط کن یا میکسر میریزیم تا مواد یکنواخت شوند سپس قالب رو چرب میکنیم و توی قالب میریزیم و بعد چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا خوب ببنده.
(بهتره از پتی بور وانیلی سالمین استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه