آموزش طرز تهیه حلوای هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ۳ پیمانه
هویج رنده شده ۵ عدد
شکر ۲/۵ پیمانه
آب ۴ پیمانه یا نیم لیتر
گلاب ۱ استکان
زعفران آب شده ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ پیمانه
کره ۷۵ گرم
طرز تهیه
اول شربت رو آماده میکنیم ،برای شربت آب و شکر را در قابلمه ای میریزیم و قاطی میکنیم و روی حرارت میذاریم تا حدود بیست دقیقه بجوشد،هویجها رو پوست کنده و با رنده ریز رنده میکنیم و به شربت اضافه میکنیم تا حدود یک ربع بپزد و هویجها نرم شوند،بعد گاز رو خاموش کرده و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی خنک بشه بعد با میکسر یا مخلوط کن میزنیم تا هویجها کاملا پوره شود.
کره و روغن و آرد رو در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت میذاریم و تا بیست دقیقه مدام هم میزنیم تا آرد در روغن و کره سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود وقتی رنگش تا حدودی تغییر کرد و به رنگ کاراملی دراومد از روی حرارت برمیداریم و شربت را آرام آرام اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا صاف و یکنواخت شود.
نکته: (اگه شیرین دوست ندارید مقدار شکرش رو میتونید دو پیمانه هم بریزید)
من حلوا رو داخل قالب تکسچر دار ریختم و خوب فشردش کردم تا قالبی دربیاد.برای اون شکوفه ها هم یک قاشق چایخوری پودر کاکائو را با کمی اب مخلوط کردم و با حلوا قاطی کردم و با قیف و ماسوره شکوفه زدم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه