آموزش طرز تهیه کرم کافی میکس پنیری یا دسر نسکافه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
پنیر ماسکارپونه یک بسته
خامه پاستوریزه صورتی یک بسته ۲۵۰ گرمی
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری سرپر
کافی میکس آماده تک نفره ۳ عدد
نسکافه ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با کمی شیر مخلوط میکنیم و روی سماور در حال جوش میذاریم تا ژلاتین کاملا حل شود،بقیه شیر و شکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم گاز میزاریم و کافی میکسهای تک نفره و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و ژلاتین حل شده در اون قسمت کم شیر را هم به مخلوط شیر و شکرو نسکافه اضافه میکنیم و روی حرارت هم میزنیم تا شکر و مواد حل شوند بعد گاز رو خاموش میکنیم.
پنیر ماسکار پونه و خامه را با همزن میزنیم تا یکدست شوند و اجازه میدیم مخلوط شیر و بقیه مواد کمی از حرارت بیفتد سپس مخلوط پنیر و خامه را به آن اضافه میکنیم و همه ی مواد رو با همزن میزنیم تا یکدست شوند و از صافی رد میکنیم،من موادم رو دوقسمت کردم و به یک قسمت آن یک قاشق پودر کاکائو الک کردم و با مواد مخلوط کردم و قالبم رو چرب کردم اول قسمت کاکائویی رو توی قالب ریختم بعد از اینکه خودش رو گرفت قسمت نسکافه ای،به همین ترتیب هر لایه که خودشو گرفت لایه ی بعدی رو اضافه کردم و در آخر توی یخچال گذاشتم تا ۴ الی ۵ ساعت خودش رو کامل بگیره بعد از قالب خارج کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه