آموزش طرز تهیه دسر خرمالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خرمالو ۴ عدد
خامه ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری (بستگی به شیرینی خرمالوها دارد)
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شیرنصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه دسر خرمالو ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آنها را بگیرید.اگر هسته داشت هسته آنها را خارج کنید.
خرمالوها را داخل مخلوطکن بریزید.
شکر، خامه و وانیل را به خرمالوها اضافه کنید.
مخلوطکن را روشن کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
حالا ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و روی کتری درحال جوش قرار دهید و به روش بنماری پودر ژلاتین را حل کنید.
بعد از اینکه ژلاتین کاملا در شیر حل شد،شیر و ژلاتین را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را کمی روشن کنید.قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید و قالب را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد،برای برگرداندن این دسر داخل ظرف سرو، ابتدا قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید بعد لبههای دسر را از قالب جدا کرده و بعد یک بشقاب روی قالب قرار داده و به آرامی دسر را در ظرف سرو برگردانید. من با شکلات آب شده و مروارید خوراکی تزئین کردم.
برای تهیه این دسر به جای شکر میتوان از همان مقدار عسل استفاده کرد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه