آموزش طرز تهیه ژله هندوانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
ژله سبز رنگ ۱ بسته (موهیتو)
ژله آلوورا ۱ بسته
ژله قرمز رنگ ۱ بسته (انار)
شیرپرچرب یک لیوان
شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا نصف پودر ژله قرمز (که میشه ۵ قاشق غذاخوری پر) را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و روی سماور در حال جوش میذاریم تا ذراتش کاملا حل شود و ژله رو در ظرف دیگری میریزیم و اجازه میدیم خنک بشه،یک بسته ژله آلوورا رو هم در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت ملایم میذاریم تا ذراتش کاملا حل شود و آنرا هم در ظرف دیگری میریزیم تا خنک شود ،یک بسته ژله موهیتو را هم در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا ذرات آن هم حل شود و اگر خواستیم با نوک خلال دندان کمی رنگ ژله ای سبز رنگ بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم ژله سبز رنگ هم خنک شود،شیر را هم از دو ساعت قبل از یخچال درمیاریم و اجازه میدیم به دمای محیط برسد،وقتی ژله انار کاملا خنک شد و با شیر هم دما شد ۴ قاشق غذاخوری شیر را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و قالب رو چرب میکنیم و ژله قرمز رو داخل قالب میریزیم و بمدت ده الی پانزده دقیقه داخل یخچال میذاریم تا تقریبا ببنده،در این فاصله اگر ژله آلوورا خنک شده باشه به آن ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری شیر هم دما باهاش رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی لایه اول بست لایه دوم که همون ژله شیر آلووراست را روی لایه اول میریزیم و دوباره بمدت ده الی پانزده دقیقه داخل یخچال میذاریم تا لایه دوم هم تقریبا ببندد،در آخر به ژله سبز رنگ هم که خنک شده ۵ الی ۶ قاشق شیر اضافه کرده و هم میزنیم و بعد ازبستن لایه دوم روی آن میریزیم و بمدت چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا ژله کاملا ببنده،بعد از اینکه ژله کاملا بست آنرا از قالب خارج میکنیم.برای اون قسمت خالی هم نصف ژله اناری که نگه داشته بودیم که همون ۵ قاشق غذاخوری پودر ژله هست رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و بهش نصف فنجان آب سرد اضافه میکنیم و ژله رو در دوتا ظرف میریزیم و یکی از ظرفها رو داخل یخچال میذاریم تا تقریبا نیم بند و غلیظ شود بعد از اینکه ژله نیم بند شد شکلات چیپسی را داخلش میریزیم و قاطی میکنیم و درقسمت خالیه ژله ای که از قالب جدا شده میریزیم و ژله ای که در ظرف دیگر ریختیم را روش میریزیم و بمدت ده دقیقه داخل یخچال میذاریم و در آخر هم روش شکلات چیپسی میذاریم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه