آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه شله زرد

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شله زرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برنج دانه شکسته ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
آب ۶ لیوان
گلاب نصف استکان
زعفران حل شده در آب۳ قاشق غذاخوری
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
دارچین به میزان لازم

طرز تهیه

برنج را پاک کرده، میشوریم وچند ساعتی توی آب میذاریم بعد آبش روخالی میکنیم وبا ۶ لیوان آب روی حرارت میذاریم تا برنج بجوشد، گاهی باید کف حاصل از جوشش برنج را از روی ظرف برداشت، برنج باید بحدی بجوشه که کاملأ نرم بشه، چنانچه برنج به حد لازم نرم شد وآب ظرف در حال تمام شدن بود باید کمی آب جوش به ظرف اضافه کرد، وقتی برنجها کاملأ نرم شدند، شکر وزعفران وگلاب را اضافه میکنیم وهم میزنیم( اگر میخوائین شله زردتون خوشرنگ تر باشه میتونید مقدار زعفران رو بیشتر کنید)، خلال بادام را هم به شله زرد اضافه میکنیم، در ظرف را بسته وزیر حرارت را کم میکنیم تا شله زرد جا بیفتد ولی بهتره در ظرف را کاملأ نبندید وکمی باز باشه تا سر نره،بعد از جا افتادن شله زرد گاز را خاموش میکنیم وبعد از کمی خنک شدن در ظرف سرو میکشیم، اگر میخوایین شله زردتون قالبی در بیاد بهتره بذارین کمی بیشتر بجوشه تا آبکی نباشه وحتمأ شله زردتون رو از شب قبل بپزید تا وقت بیشتری داشته باشید وقالب بگیره.
البته اگه وقتتون کم باشه برای همین مقدار یک و نیم قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو در یک سوم فنجان آب حل میکنیم و بعد از اینکه کامل حل شد در مرحله آخر پخت به شله زرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
اگه خواستین به ازای مقادیر بالا دو قاشق غذاخوری کره هم در اواخر پخت شله زرد میتونید اضافه کنید ولی من کره نمیزنم.
برای تزئینشون از پرک بادام،خلال پسته و بادام،پودر پسته،پودرنارگیل و پودر گل محمدی استفاده کردم.
برای اونی که طرح مسجد داره مقداری پودرکاکائو رو با چند قطره گلاب مخلوط کردم و با قلموی نازک طرحمو کشیدم.
اون خطهای خیلی ظریف که به شکل ساقه هستن رو هم با قلمو کشیدم.
برای مقداری از شله زرد که در عکس میبینید من مواد بالا رو دو نیم برابر کردم یعنی دو و نیم لیوان برنج و پنج لیوان شکر و بقیه مواد روهم به همین صورت بیشتر کردم
طرز تهیه شله زرد

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی