آموزش طرز تهیه کیک مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده دو عدد کامل
خیارشور نگینی ۴ عدد متوسط
گردوی خرد شده ده عدد
جعفری خرد شده نصف پیمانه
پیازچه خرد شده ۷ الی ۸ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس مایونز یک لیوان
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
ماست چکیده کمی بیشتر از نصف پیمانه
نان تست یک بسته
طرز تهیه
مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه میپزیم و بعد از پخت ریش ریش میکنیم و مرغ ریش ریش شده و خیارشور نگینی و گردوی خرد شده و جعفری و پیازچه خرد شده رو با هم مخلوط میکنیم، در ظرف دیگری پنیر خامه ای،ماست چکیده و سس مایونز و نمک و فلفل رو خوب مخلوط میکنیم و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم (و مقداریش رو هم برای کاور کیک نگه میداریم).مواد رو خوب مخلوط میکنیم،کناره های نان تست رو با چاقو میبریم و کف ظرفمون اول یک لایه نون تست قرار میدیم و روش مقداری از موادمونو میریزیم و صاف میکنیم ودوباره نون تست قرار میدیم اگه خواستیم کمی سس به نون تستها میمالیم بعد مواد رو میریزیم و دوباره صاف میکنیم و لایه آخر نون تستها رو میذاریم و کیکو با مخلوط سس کاور میکنیم و دورتا دور کیک رو با کناره های نون تست میپوشونیم و روی کیک رو با گلهای هویج و برگهای ریحان و نعنا و گوجه گیلاسی تزئین میکنیم و کناره های نون تست رو به شکل مثلث برش میزنیم و از اونا هم برای تزئین استفاده میکنیم.
کیک مرغ اگه چند ساعتی تو یخچال بمونه خیلی خوشمزه تر میشه،پس همیشه سعی کنید چند ساعت قبل درست کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه