آموزش طرز تهیه خورش فسنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت مرغ ۳۰۰ گرم
گردوی چرخ شده ۴۰۰ گرم
رب انار ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
نمک به مقدار لازم
شکر یک یا دو قاشق غذاخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان
طرز تهیه
یکی از پیازها رو رنده کرده و با مقدار کمی روغن تفت میدیم بعد گردوهای آسیاب شده را بهش اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیدم بعد رب انار و نمک و شکر رو اضافه کرده و بهش دو لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا با حرارت ملایم گردوها یکساعت بپزن،پیاز دیگر را خرد کرده و مرغ را به همراه یکی دو قاشق روغن در آن تفت میدیم تا مرغ خوب سرخ شود بعد مرغ را به گردوهای در حال پخت اضافه کرده و اجازه میدیم با حرارت ملایم خورشت یک و نیم ساعت دیگه بپزه تا جا بیوفته و گردوها روغن پس بدن.
نکات مهم:
اگه خورشتتون پخته ولی به روغن نیوفتاده میتونید یک تکه یخ یا یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید تا بهش شوک وارد بشه و روغن پس بده،بعضیا برای خوشرنگ شدن یک قاشق رب گوجه هم اضافه میکنن که من اضافه نکردم.
میتونید شکر را بسته به مزاجتون حذف کنید یا مقدارش رو کم و زیاد کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه