آموزش طرز تهیه رولت خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سفيد قنادى ٧٥ گرم
شكر ٧٥ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آب جوش ۱ قاشق غذا خوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۲۲۰ درجه روشن میکنیم و زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را با همزن خوب میزنیم تا پفکی و سفید شود و با برگرداندن ظرف ازش نریزد،زرده را با وانیل و شکر با همزن خوب میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود بعد آب جوش و عسل را اضافه کرده و دوباره مواد رو با همزن میزنیم،بعد سفیده را در سه مرحله به زرده اضافه کرده و هر بار با لیسک سفیده را بصورت دورانی با زرده مخلوط میکنیم ولی نباید پف سفیده بخوابه،بعد آرد را در سه مرحله روی مواد الک میکنیم و هر بار با لیسک مواد رو دورانی مخلوط میکنیم تا آرد با مواد مخلوط بشه،سینی فر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی رو داخلش میذاریم طوری که کمی کناره های کاغذ روغنی از سینی بیرون بزنه(سینی من ۲۵ در ۳۵ بود )
بعد مواد رولت را روی آن میریزیم و سینی رو دوبار به زمین میکوبیم تا حبابهای هوا خارج شود و با پالت یا کفگیر مواد رو توی سینی پخش میکنیم تا ضخامت رولت در همه ی قسمتها یکی باشد بعد رولت را داخل فر داغ میذاریم حدود هشت الی ده دقیقه برای رولت کافی هست بعد از هشت دقیقه رولت رو چک کنید اگه هنوز سطحش چسبندگی داره بذارین دو دقیقه دیگه توی فر بمونه بعد یکی دو دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا سطح رولت هم کمی طلایی بشه بعد از فر دربیارین و روی سینی یه دستمال تمیز بذارین تا رولت خنک شود و سطحش خشک نشود،بعد از اینکه خنک شد روی دستمالی پودرقند بپاشید تا رولت به دستمال نچسبه و رولت رو با سینی توش برگردونید و کاغذ روغنی روآروم جدا کنید و رولت رو به همراه دستمال رول کنید و یکساعت داخل یخچال بذارید بعد از یخچال دربیارید و رولت رو باز کنید و روش خامه فرم گرفته بمالید و صاف کنید ولی زیاد خامه نزنید یعنی ضخامت خامه بیشتر از یکسانت نباشه چون رول کردن رولت براتون دشوار میشه،بعد از اینکه خامه زدید رولت رو رول کنید و یکساعت تو یخچال بذارید بعد تزئین کنید وبا چاقوی اره ای برش بزنید،من با پودرکاکائو و خامه فرم گرفته تزئین کردم.
من به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر استفاده کردم.
اگه رولت زیاد توی فر بمونه و زیرش سفت بشه کاغذ روغنی ازش جدا نمیشه و رولت رول نمیشه .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه