آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه فروماژ پرتقال

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فروماژ پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک پیمانه
آب پرتقال ۲ لیوان
خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرمی
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
ژله پرتقال یک بسته

طرز تهیه

زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
پودر ژلاتین را در ظرفی میریزیم و روش نصف فنجان آب سرد میپاشیم وروی سماور در حال جوش میذاریم تا به روش بن ماری ذرات ژلاتین کاملا حل شود.
دو لیوان آب پرتقال را( فرقی نمیکنه طبیعی باشه یا پاکتی باشه) در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت میذاریم تا گرم شود بعد مخلوط زرده را به آب پرتقال گرم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا کف کند و زرده تا حدودی بپزد،ولی نباید بجوشه همین که کف کرد کافیه،بعد پودر ژلاتین شفاف شده را اضافه میکنیم ودوباره هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه و رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم وبا همزن دستی خوب هم میزنیم بعد مواد را از صافی عبور میدیم و قالب را چرب میکنیم و مواد دسر را داخلش میریزیم و توی یخچال میذاریم تا ۵ الی ۶ ساعت بمونه و خوب ببنده،من بعد از اینکه دسرمو از قالب خارج کردم یه بسته ژله پرتقال را در یک لیوان آب جوش حل کردم وبهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و بعد از خنک شدن در قسمت خای قالب اول نصف ژله رو ریختم وقتی نیم بند شد پرتقالها را روش چیدم بعد بقیه ژله را روی پرتقالها ریختم و توی یخچال گذاشتم تا ژله هم کاملا ببنده.
اگه قالبتون این شکلی نیست اول ژله رو درست کنید توی قالب بریزین وقتی خودشو گرفت مواد دسر رو آروم روش بریزین
طرز تهیه فروماژ پرتقال

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی