آموزش طرز تهیه شیرینی برنجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد برنج مرغوب ۲۵۰ گرم
روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۱۲۵ گرم(میتونید از ترکیب روغن صاف و روغن حیوانی یا کره استفاده کنید)
پودرقند ۱۲۵ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
تخم خرفه یا پودر پسته برای تزئین
زعفران رقیق شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
روغن صاف قنادی و روغن حیوانی یا کره رو بذارید به دمای محیط برسن(من از ترکیب ۹۰ گرم روغن صاف و ۳۰ گرم روغن حیوانی استفاده کردم)،شما اگه روغن حیوانی دوست ندارین میتونید به جاش از کره یا روغن جامداستفاده کنید.
روغن ها رو با همزن خوب میزنیم تا یکنواخت وسبک شوند سپس پودرقند را اضافه کرده و دوباره با همزن چند دقیقه ای میزنیم تا کشدار و روشن شود سپس زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید،سپس آرد برنج را که قبلا سه بار از الک ریز رد کردیم در دو مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم سپس با نوک انگشتان خمیر رو حسابی ورز میدیم،در این مرحله اگه خواستین خمیرتون منسجم بشه میتونید از چرخ گوشت هم رد کنید تا کاملا لطیف شود،ولی من رد نکردم،
اگه خواستین میتونید یک قاشق غذاخوری گلاب هم به خمیر اضافه کنید ولی من اضافه نکردم خمیر را دو قسمت میکنیم و به یه قسمت زعفران رقیق شده اضافه میکنیم و خوب زعفران را با خمیر مخلوط میکنیم،خمیر ها را داخل کیسه فریزر گذاشته و حداقل دو ساعت بهشون استراحت میدیم بعد با دست گلوله هایی از خمیر درست میکنیم و با مهر شیرینی یا ماسوره روی شیرینی ها طرح میزنیم و شیرینی ها را داخل سینی فر روی کاغذ روغنی میذاریم و بمدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل با ۱۷۰ درجه گرم شده قرار میدیم تا زیر شیرینیها کمی طلایی شوددر این مرحله با کاردی چیزی امتحان میکنیم اگه شیرینی راحت از کاغذ روغنی جدا شد و زیرش کمی طلایی بود یعنی پخته،تا زمانیکه شیرینی ها خنک نشدن اصلا بهشون دست نزنید.
با این مقدار مواد ۲۶ عدد شیرینی بدست اومد،اگه خواستین میتونید کل مواد بالا رو دوبرابر کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه