آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
آرد سفید : ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز : ۱ قاشق چای‌خوری
زنجبیل : ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر سیر : ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا : ۱ قاشق چای‌خوری
نمک : ۲ قاشق چای‌خوری
پودر آویشن : ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع : به میزان لازم

⤵️ مواد لازم مرینت فیله مرغ سوخاری
سس مایونز : ۳ قاشق سوپ‌خوری
آب لیموترش : ۵۰ میلی لیتر
نمک : ۱/۲ قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

۱- برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۲- آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.

۳- فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت ۵ ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.

۴- فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.
‌‌
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی