آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای فیله مرغ سوخاری
فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
آرد سفید : ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن : ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع : به میزان لازم
⤵️ مواد لازم مرینت فیله مرغ سوخاری
سس مایونز : ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۵۰ میلی لیتر
نمک : ۱/۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲- آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.
۳- فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت ۵ ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.
۴- فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه