آموزش طرز تهیه نان شکم پر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
طرز تهیه
1- گوشت چرخ کرده رو با پیاز نگینی که با روغن سرخ کردیم زردچوبه ادویه های معطر رو افزوده بعد یک لیوان پوره گوجه اضافه میکنیم وقتی آبش کشیده شد و مقداری سرخ شد مقداری قارچ اضافه میکنیم.
۲- باحرارت بالا تمام مواد رو تندتند هم میزنیم تا قارچ آب نندازه و همراه با مواد سرخ بشه مواد گوشتی رو میزاریم کنار حالا چند عدد نون باگت رو روی سطحش با نوک کارد در میاریم و کنارمیزاریم مواد گوشتی رو توی باگتها میریزیم بعد پنیر پیتزا و در آخر گوجه و فلفل دلمه و مقداری سبزی معطر که شامل پیازچه جعفری وریحان بنفشه حسابی ساطوری میکنیم وروی سطح پنیر میریزیم.
۳- برای اینکه پنیرتون کشدار بشه مقداری کم روی پنیر آب اسپری کنید و توی سینی فربچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با شعله گریل با حرارت خیلی ملایم درون فر قرار میدیم عزیزان ازکنار فر تکون نخورین چون سطحش زود برشته میشه حرارت فرها با هم فرق داره پس مرتب چک کنید تا نسوزه.
عزیزانی که فر ندارن میتونن توی ماهیتابه بدون اینکه چربش کنید با حرارت خیلی ملایم قر ودم کنی درست کنید تا پنیر روی سطح نون کاملا آب بشه بعد با سس و آویشن نوش جان کنید خیلی ساده وخوشمزه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه