آموزش طرز تهیه پاستیل خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
سه رنگ ژله
– ژله قرمز (هر طعمی كه دوست دارين)
– ژله ليمو (سبز)
– ژله آلوورا
هر بسته ژله رو با ١/٥ قاشق غذاخوری پودر ژلاتين مخلوط می كنيم با ٣/٤ پيمانه آب حل كرده روی بخار آب كاملا شفاف كرده بعد از خنک شدن ٤ قاشق شير به هر رنگ اضافه می كنيم داخل قالب مورد نظر ميريزيم و بعد يخچال.
برای اين ژله ها اگر قالب نداشتين ميتونين قالب بزنين.
اول داخل يک سينی متوسط سلفون كشيده ژله قرمز رو بريزين بذارين يخچال يك ربع وقتی كه بست مياريم بيرون و روشو يک رديف نازک ژله آلورا
من هر كدوم از رنگارو برای اينكه مات بشه وقتی كاملا سرد شد سه تا ٤ قاشق شير هم دما شده با محيط ريختم وخوب هم زدم بعد داخل سينی ريختم.
آلوورا مخلوط با شير رو كه ريختيم دوباره ميذاريم يخچال ١٠ دقيقه بعد در مياريم و روشو ژله ليمو مخلوط با چند قاشق شير ريخته و دوباره ميذاريم ببنده اگر داخل فريزر بذارين سريعتر می بنده پس از يک ساعت از فريزر در مياريم و پاستيلای خوشگلو قالب می زنيم و روشو تخم خرفه ريختم برای دونه های هندوانه.
دوستان شيرينيه اين پاستيلا كمه ولی من دوست دارم شيرينيشو پس اگر شيرينتر دوست دارين دو قاشق شكر هم همراه ژلاتين با پودر ژله تون مخلوط كنين.
اگر توی قالب هم مي ريزيم به همين صورت عمل كنين اول قرمز بعد از بستن ژله آلورا و بعد ليمو يادتون نره برای خوشگل شدن رنگا حتما شير رو به ژله بن ماری خنك شده اضافه كنين
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه