آموزش طرز تهیه دونات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد : ۵ پیمانه
كره : ۵۰ گرم
خمير مايه : ۱ قاشق سوپخوری
شير : ۱/۵ پیمانه
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
وانيل : ۱ قاشق مرباخوری
بكينگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
شكر : نصف پیمانه
طرز تهیه
۱- ابتدا نصف پيمانه شير رو بزارید رو حرارت تا ولرم بشه بعد ۱ قاشق غذاخوری شكر رو با خمير مايه مخلوط كنید روشو بپوشونید و بزارید عمل بياد.
بعد باقيمانده شير را باز بزارید رو حرارت تا ولرم بشه بعد كره را هم اضافه كرده تا كره آب بشه.
۲- نمک، شكر، تخم مرغ و بکینگ پودر را هم قاطی كرده و خمير مايه عمل اومده رو هم اضافه كنید و آرد را الک كرده و کم کم اضافه كنید اگه آرد كم بود كمی دیگه اضافه كنید ولی خمیرو سنگین نکنید خوب ورز بدید و روشو بپوشونید ۱ ساعت استراحت بدید بعد از ۱ ساعت پف خمير را گرفته و چونه های ۴۰ گرمی برداشته توی دست گرد كنید بعد صاف کنید یا با كاتر گرد قالب زده و تو سینی که سلفون کشیدید و کفشو چربش کردید قرار بدید و روشو با دستمال نم پوشونده، نيم ساعت استراحت دوم بدید.
۳- حالا تو یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد هم برش داده و از کرم وسط اونا بزارید.
طرز تهیه کرم پیراشکی
دو پیمانه آب یا شیر رو با نود گرم آرد و صد و پنجاه گرم شکر و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل مخلوط کنید و بذارید رو شعله ملایم گاز و آروم هم بزنید تا غلیظ بشه.
نکات
۱- برای درست کردن پیراشکی روغن باید کاملا داغ باشه اما پیراشکی ها با حرارت ملایم سرخ بشن که مغز پخت شن.
۲- وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه.
۳- کرم رو مدام هم بزنید تا گوله نشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه