آموزش طرز تهیه کیک کشک بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
1- اول بادمجونا رو پوست گرفتم و از طول، برش های کمی نازک زدم و حدود ۴ ساعت توی آب نمک گذاشتم بمونه تا سیاهی و تلخیشو پس بده بعد آبکش کردم و وقتی خوب آبش رفت سرخ کردم. اینطوری روغن زیادی هم نبرد.
۲- تو ظرف دیگه هم پیاز داغ کمی بیشتر درست کردم که تو خوشمزگیش تاثیر زیادی داره. بعد یک حبه سیر رنده شده و ۴ قاشق گردو خرد شده ریز (یا در صورت تمایل آسیاب شده) ریختم و کمی تفت دادم. زردچوبه، نعنا خشک و مقدار کمی کشک رو هم اضافه کردم.
✔ چون میخواهیم لابلای لایه های کیک و تزیین روش دوباره کشک بریزیم، اینجا کمتر باید باشه. من برای ۵ عدد بادمجان، حدود دو قاشق کشک ریختم.
۳- بادمجونای سرخ شده رو با گوشتکوب له کرده و به این مخلوط اضافه کردم و گذاشتم کمی تفت بگیره بعد نصف لیوان آب ریختم تا کمی باهم بپزه و آبش کشیده بشه.
۴- سپس با توجه به اندازه ظرف که میخواهیم کیک درست کنیم نان تست میگیریم و دورش رو برش میزنیم و بعد توی ظرف یه لایه نان تست با کنار هم قرار دادن نان تست ها می گذاریم.
۵- بعدش مقداری کشک رو با مقداری ماست شیرین مخلوط میکنیم. چون کشک به تنهایی، زیاد و شور میشه. نسبت کشک با ماست ۳ به ۱ باشه تقریبا و بعد روی نان تست ها میمالیم.
۶- بعد از کشک هم یه لایه کشک بادمجان میزنیم. نباید خیلی نازک و خیلی ضخیم باشه به اندازه ای که با یه لایه نون خورده بشه متناسب باشه.
۷- بعد دو بار دیگه به ترتیب نان تست ، مخلوط کشک و ماست و سپس کشک بادمجون میزنیم.
لایه آخر رو خوب صاف میکنیم چون قراره تزیین بشه.
۸- دیواره های کیک رو هم با کشک کاملا میپوشونیم. البته اگر قسمت بادمجونی بیشتر دوست دارید، دیواره کیک رو با کشک بادمجون هم میتونید بپوشونید بستگی به ذائقه خودتون داره.
این غذا هم سرد سرو میشه هم گرم. میتونید بعد از تزیین، تو ماکروفر و یا اگر ظرف قابل استفاده در فر باشه تو فر گرم کنید.
نکته
– دقت کنید کشک بین لایه نون نباید زیاد باشه و گرنه نون خمیری میشه. در حدی که خشک نباشه کافیه.
۲- پینشهادم اینه که ارتفاع کیک رو بیشتر از این درست نکنید چون ممکنه کج بشه یا اینکه خوردنش سخت باشه. حتی با دو لایه نون هم میشه ☺.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه