آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه ترش شامی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترش شامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

ترش شامی یکی از غذاهای خوشمزه گیلانیه که ممکنه به روشهای مختلف طبخ بشه.
سیصد گرم گوشت چرخ‌کرده رو با یک عدد پیاز درشت و یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه (و در صورت تمایل کمی پودر زیره سبز و پودر زنجبیل و سه ق غ سبزیجات معطر) مخلوط کرده و به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مواد برداشته و در کف دست فقط کمی پهن میکنیم و بهش فرم میدیم (تقریبا به ضخامت یک تا دو سانت) و در روغن سرخ میکنیم و روی یه دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس یک عدد پیاز رو ریز ریز خورد میکنیم و با روغن توی تابه روی حرارت ملایم قرار میدیم تا طلایی رنگ بشه سپس رنده دو عدد گوجه فرنگی و دو ق غ رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه دو لیوان آب جوش و بیشتر از نصف استکان آبغوره اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکی دو جوش بزنه و بعد شامی های سرخ شده رو توی سس بر میگردونیم و حدود یک ربع بهش زمان میدیم تا سس لعاب بندازه و کاملا جا بیفته.
✔ این غذا باید ترش باشه اگه آبغوره در دسترس نداشتید از آب نارنج استفاده کنید من یک قاشق پودر غوره به سس اضافه کردم که طعمشو بهتر کرد.
میتونید برای سس فقط از رب استفاده کنید و گوجه رنده شده رو حذف کنید
طرز تهیه ترش شامی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی