آموزش طرز تهیه دسر کادایف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
رشته کادایف : ۱۲۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
شهد : ۱/۳ پيمانه (۵ قاشق سوپخوری)
مواد لازم برای كرم
آرد : ۲ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۲.۵ پيمانه منظور ۲.۵ لیوان معمولی
شکر : ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
پودر هل : ۱ قاشق چايخوری
گلاب : ۱ قاشق چايخوری
پودر ژلاتين : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
رشته هاي كادايف را خرد كرده و با کره تفت دهيد تا طلايي شود. از روي حرارت برداشته شهد را اضافه کنيد. آرد و نشاسته ذرت را مخلوط كرده و با شير مخلوط کنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. تخم مرغ و شكر را هم زده تا دانه هاي شكر آب شود. سپس به شير و آرد زده شده اضافه کرده. پودر ژلاتين را روی مواد پاشيده و روی حرارت ملایم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مواد پخته و كاملاً غليظ شود. كرم آماده را کنار گذاشته تا از حرارت بیفتد و به دمای محیط برسد. هر از گاهی كرم را هم بزنید تا رویه نبندد بعد از اينكه به دماي محيط رسيد گلاب، هل و خامه را افزوده و خوب مخلوط کنيد تا يكدست شود. نيمي از كاديف را كف ظرف مورد نظر به طور يكنواخت بريزيد و روي آن بدلخواه گردوی خرد شده بريزيد. سپس كرم را روي گردوها ريخته و دوباره بدلخواه گردو ريخته و در آخر كادايف را روي مواد به طور يكنواخت بريزيد و با پشت قاشق روي مواد کمی فشار دهيد تا مواد روي هم منسجم شود من از رینگ استفاده کردم. روي ظرف را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا كرم کاملا خنک شود.
برای درست کردن شهد سه چهارم لیوان آب و نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشته تاشکر حل شود ولی نجوشد بزارید کمی خنک بشه بعد روی رشته کادایف بریزید.
از این دستور استفاده کنید و داخل ظرفهای تک نفره سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه