آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر کادایف

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر کادایف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

رشته کادایف : ۱۲۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
شهد : ۱/۳ پيمانه (۵ قاشق سوپ‌خوری)
‌‌
مواد لازم برای كرم
آرد : ۲ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپ‌خوری
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۲.۵ پيمانه منظور ۲.۵ لیوان معمولی
شکر : ۵ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری
پودر هل : ۱ قاشق چاي‌خوری
گلاب : ۱ قاشق چاي‌خوری
پودر ژلاتين : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

رشته هاي كادايف را خرد كرده و با کره تفت دهيد تا طلايي شود. از روي حرارت برداشته شهد را اضافه کنيد. آرد و نشاسته ذرت را مخلوط كرده و با شير مخلوط کنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. تخم مرغ و شكر را هم زده تا دانه هاي شكر آب شود. سپس به شير و آرد زده شده اضافه کرده. پودر ژلاتين را روی مواد پاشيده و روی حرارت ملایم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مواد پخته و كاملاً غليظ شود. كرم آماده را کنار گذاشته تا از حرارت بیفتد و به دمای محیط برسد. هر از گاهی كرم را هم بزنید تا رویه نبندد بعد از اينكه به دماي محيط رسيد گلاب، هل و خامه را افزوده و خوب مخلوط کنيد تا يكدست شود. نيمي از كاديف را كف ظرف مورد نظر به طور يكنواخت بريزيد و روي آن بدلخواه گردوی خرد شده بريزيد. سپس كرم را روي گردوها ريخته و دوباره بدلخواه گردو ريخته و در آخر كادايف را روي مواد به طور يكنواخت بريزيد و با پشت قاشق روي مواد کمی فشار دهيد تا مواد روي هم منسجم شود من از رینگ استفاده کردم. روي ظرف را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا كرم کاملا خنک شود.
برای درست کردن شهد سه چهارم لیوان آب و نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشته تاشکر حل شود ولی نجوشد بزارید کمی خنک بشه بعد روی رشته کادایف بریزید.
از این دستور استفاده کنید و داخل ظرفهای تک نفره سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه دسر کادایف

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی