آموزش طرز تهیه پای سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سیب حلقه شده : ۱ عدد
وانیل : مقداری
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سفید : ۱۳۰ گرم
نشاسته ذرت : ۲۰ گرم
بکینگ پودر : ۱/۴ قاشق چایخوری
کره به دمای محیط رسیده : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۱۲۵ گرم
پودر دارچین : به میزان لازم
طرز تهیه
زرده و سفیده رو جدا کردم سفیده رو زدم تا فرم بگیره گذاشتمش تو یخچال، حالا کره و پودر قند و شروع کردم به زدن تا کرم رنگ و پوک شود سپس زرده و وانیل و اضافه کردم و کمی زدم حالا آرد (سفید و نشاسته) و بکینگ پودر از قبل الک شده رو آروم به مواد اضافه کردم و با دور کند همزن هم زدم وقت مواد صاف و یکنواخت شد سفیده رو با کمک لیسک آروم به مواد اضافه کردم و دورانی هم زدم که این مرحله کمی بخاطر سفت بودن خمیر مشکله باید خمیر یکدستی بدست آید حالا مایع کیک را در قیف ریخته و مقداری را در قالب پای ریختم و یک حلقه سیب که در دارچین و پودر قند آغشته شده روی آن قرار دادم و مجدد از مایع روی حلقه سیب ریختم طوری که دو سوم قالب پر شد حالا قالب ها را چیدم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه آماده که شد با پودر قند روش الک کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه