آموزش طرز تهیه دیگچه مشهدی چیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج نیمه طارم : ۱ لیوان
شیر : ۲ کیلو
گلاب : ۱ لیوان
شکر : یک و نیم لیوان بازم بستگی به ذایقتون بچشید
کره : ۲ ق غ
خامه صبحانه : نصف قوطی در صورت چرب نبودن شیر
آب : ۲ لیوان
زعفران دم کرده : به مقدار لازم
هل : ۱ ق چ
طرز تهیه
ابتدا برنج را با ی لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید.
آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه ای با دو پ اب بزارید بپزه.
آبش که خشک شد، نصف شیر راضافه کنید و بزارید با شعله کم بپزد.
شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه شیر را اضافه کنید بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازه ای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله تا شکر به خورد برنج برود .
سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر سر هم کره و خامه را اضافه کنید من شیر پر چرب ریختم و دیگه خامه نزدم.
دیگچه رو به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم دم کنید مثل برنج بعد درون سینی ۴۰*۳۰ ریخته و ۱۲ ساعت جای خنک یخچال نباشه بزارید تا خودشو بگیره بعد برش زده و نوش جان کنید روشو خلال پسته بریزید و تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه