آموزش طرز تهیه شیرینی کاکائویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره : ۱۲۵ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن مایع (کمی کمتر) : نزدیک ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت (کمی کمتر) : نزدیک ۱/۴ پیمانه
پودر قند : ۱ انگشت کمتر از ۱ پیمانه
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری پر
وانیل
بکینگ پودر : ۱۰ گرم
آرد : حدود ۲ پیمانه
طرز تهیه
همه موادو بجز آرد و بکینگ، مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین، همینکه از دستتون جدا شد دیگه آرد نزنین، خمیر نرمی میشه، بعد خمیر رو به توپهای به اندازه کمی بزرگتر از گردو تقسیم کرده و گرد کنین و روی هرکدوم فندق بزارین و با سر بطری روشون خط بندازین، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین، بعد از ۱۰ دقیقه چک کنین. بعد از سرد شدن،روشون پودر قند الک کنین و نوتلا رو داخل قیف بریزین و شیرینی هارو تزیین کنین.
عکس چهارم و پنجم همین شیرینیه فقط پودر کاکائو نداره و بجای نوتلا ،کرم بادام زمینی زده روشون.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه