آموزش طرز تهیه چیز کیک قهوه (پخته شده) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
برای کراست چیزکیک ۱۵ تا بسکویت گراهام (میتونین ساقه طلایی یا پتی بور هم بریزین) و ۶۰ گرم کره نرم رو بریزین تو غذاساز تا به حالت شن در بیاد، تو این مرحله میتونین یکی دو قاشق شیرعسلی برای انسجام و طعم بیشتر به ترکیب اضافه کنید و باز کمی بزنین، مواد رو کف قالب کمربندی بریزین و با کاردک پخش کنین و بعد پرس و فشرده کنین بطوری که سطحش کاملا صاف و ضخامت همه قسمتها یکی باشه. حالا بذارین تو فر ۱۸۰ درجه بمدت ده دقیقه و بعد از فر خارج کنین و بذارین خنک بشه. فر هم با همون درجه روشن باشه تا داغ بمونه.
تو این فاصله پانصد و پنجاه گرم پنیر خامه ای و سه چهارم پیمانه شکر رو حدود پنج دقیقه با همزن بزنین تا سبک و حجیم بشه. یک پیمانه خامه ترش یا ماست یونانی هم بریزین و مخلوط کنید، سه تا تخم مرغ و یه ق چ وانیل هم اضافه کنید و کاملا هم بزنین. در انتها یک چهارم پیمانه شیرعسلی (برای پرملات شدن و طعم بیشتر هست و میتونین حذف کنین) و دو سه ق پودر قهوه فوری (کافی میکس یا کاپوچینو) بریزین و درحد یکدست شدن هم بزنین حال مواد رو بریزین رو کراست خنک شده و دور قالب رو فویل بپیچین و بذارین تو سینی بزرگتر که کمی هم دیواره داشته باشه و تو سینی ابجوش بریزین (برای حفظ رطوبت چیزکیک و جلوگیری از ترک خوردن سطحش) حالا بذارین تو فر بمدت ۵۰ دقیقه بمونه.
بعد از این مدت فر رو خاموش کنین و بذارین نیم ساعت تو فرخاموش بمونه. سپس از فر خارج کرده و بعد خنک شدن بذارین تو یخچال بمدت حداقل چهار پنج ساعت.
با تراشه شکلات و خامه فرم گرفته سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه