آموزش طرز تهیه کیک بسبوسه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
ایرمیک : ۱۶۰ گرم
آرد سفید : ۷۰ گرم
روغن ذرت یامارگارین : ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل خشک : ۴۵ گرم
✔ اگر از پودر نارگیل چرب استفاده میکنید ۲۵ گرم الی ۳۰ گرم هم کافیه.
خامه : ۱۰۰ گرم
شیر : ۱۰۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۲ پیمانه میشه)
کافی میت : ۳۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد درشت
شکر : ۲۰۰ گرم
اسانس وانیل : ۱ ق غ
بیکینگ پودر : ۱ ق غ
زعفران غلیظ : ۱ ق غ
نمک میوه : ۱ ق م
✔ من یه پنس نمک معمولی زدم.
✔ داخل دستور پودر گردو نیست ولی من 1ق غ سرپر زدم.
برای روی کیک هم شهد که داخل دستور ۱ لیوان آب + شکر ۲ لیوان + آب لیموی تازه ۱ ق غ بود.
طرز تهیه
1. اول مواد شهدرو روی شعله بزارین تاکمی غلیظ بشه بعدآب لیمو واگر دوست داشتین کمی زعفران وگلاب اضافه کنیدوبزارین کمی خنک بشه.
۲. شکر رو پودر کردم وبا مارگارین زدم تا کمی حجیم بشه بعد تخم مرغ ها +خامه رو اضافه کردم و زدم.
۳. پودر نارگیل+کافی میت+آرد+ایرمیک+ب پودر+ نمک رو هم با هم ترکیب کردم و کنار گذاشتم.
۴. شیر+اسانس+زعفران رو به مواد تخم مرغی اضافه کردم و با هم زن دستی در حد مخلوط شدن زدم.
۵. مواد خشک روهم در چند مرحله به موادمون اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم.
۶. حالا مواد رو تو قالب بریزین و داخل فر داغ با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بدین بعد از پخت کیک و خنک شدن شهد رو در ۲ مرحله کم کم به خورد کیک بدین و بعد برش بزنید و سروش کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه