آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
در این دستور هر لیوان ۲۴۰ میلی لیتره
اندازه قالب ۲۰ در ۲۰
آرد : ۱ لیوان یا ۱۴۰ گرم
بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
جوش شیرین : ۱ قاشق چایخوری
وانیل
دارچین : ۱ قاشق مرباخوری
پودر میخک
پودر زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری
شکر : ۱ لیوان یا ۲۰۰ گرم
۲ تخم مرغ بزرگ یا ۳ تخم مرغ متوسط
روغن مایع : نصف لیوان یا ۱۰۸ گرم
پوره کدوحلوایی : ۱ لیوان یا ۲۴۰ گرم
طرز تهیه
کدوحلوایی رو بخارپز کنین تا کاملا نرم شه بعد وقتی هنوز گرمه، پوره کنین و از الک رد کنین.
تخم مرغ هارو با شکر بزنین، روغن و پوره رو اضافه کنین و بزنین، مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنین.
داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و ۳۵-۴۰ دقیقه در فر گرم شده ۱۷۵ درجه بپزین. با تستر تست کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه