آموزش طرز تهیه خاگینه مغزدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ : ۲ عدد
ماست شیرین : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۲ ق غ
وانیل : ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ
زعفران : مقداری
مواد شهد :
شکر : ۱ ل
آب : ۱ ل
طرز تهیه
زعفرون دم کرده.
مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد سپس مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،دارچین،گل محمدی. باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. سپس برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
بعد از سرخ شدن برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. و در آخر در ظرف سرو گذاشته و روش را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.
ما مقدار مواد رو ۴ برابر کردیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه