آموزش طرز تهیه ژله لیوانی مورب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ژله بلوبری : ۲ بسته
ژله آلوورا : ۱ بسته
شیر پرچرب : ۱ لیوان
طرز تهیه
هر کدوم از ژله ها رو جداگونه در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم به یکی از ژله های حل شده بلوبری یک لیوان آب سرد اضافه کردم و یکی دو قطره رنگ آبی هم بهش زدم تا خوشرنگتر بشه و برای قسمت شفاف استفاده کردم و ژله بلوبری بعدی رو که در آب جوش حل کرده بودم گذاشتم خنک شد بعد بهش نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت آبی کمرنگ استفاده کردم و به ژله آلوورایی که خنک شده هم نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کردم و برای قسمت سفید استفاده کردم. دو لیوان هم اندازه انتخاب کردم و اول ژله شفاف آبی توش ریختم و توی قالب مافین بصورت کج یا مورب گذاشتم توی یخچال تا خودشو گرفت بعد ژله ی سفید رو در طرف مقابل ژله آبی ریختم و دوباره کج توی یخچال گذاشتم تا خودشو گرفت بعد دوباره در طرف مقابل ژله سفید ژله آبی کمرنگ ریختم و کج توی یخچال گذاشتم و به همین صورت ادامه دادم تا لیوانها پر شد،ورق بزنید عکس مراحلشم براتون گذاشتم تا بهتر متوجه بشین.
من مقداری از ژله هام اضافی اومد قالب ژله تخم مرغی رو از وسط جدا کردم و چرب کردم و در یک طرفش اول کمی ژله سفید ریختم اون که نیم بند شد کمی ژله آبی کمرنگ ریختم و اون که نیم بند شد ژله آبی شفاف ریختم و گذاشتم تا خودشو کامل گرفت بعد با چاقو دور تا دورشو آزاد کردم و با کمک دست خارج کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه