آموزش طرز تهیه چیز کیک اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ و یک دوم پیمانه
روغن مایع : یک دوم پیمانه
بکینگ پودر : ۲ ق چ
شیر : یک دوم پیمانه
پوره اسفناج : یک دوم پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
وانیل: یک هشتم ق چ
پودر هل: ۱ ق چ
نصف پیمانه شیر را داخل میکسر ریخته و برگهای جوان و تازه اسفناج ( بدون ساقه) را اضافه کرده کاملا میکس کنید تا زمانی که در مجموع یک پیمانه مواد داشته باشید
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا سفید و کشدار بشه.
روغن مایع، پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید. بعد مواد آردی رو کم کم اضافه کنید.
مایه ی کیک را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید.
دستور کیک از خواهر هنرمند
@ashpazi.mojallal
من تو سینی ۲۰ در ۳۰ ریختم و وقتی از فر درآوردم و خنک شد ، به وسیله رینگ( عکسشو داخل استوری میزارم) به اندازه سایزی که دوست دارید، روی کیک فرو کنید.
بعد داخل ظرف مورد نظر رینگ رو قرار بدید و کیک رو بزارید داخلش، بعد کیکتون و کمی مرطوب کنید ( من با شیر نارگیل مرطوبش کردم) بعد مواد چیز کیک رو روش میریزیم.
طرز تهیه فیلینگ
پنیر خامه ماسکارپونه: ۲۰۰گرم
پودر نارگیل : ۱/۲ پیمانه
شیر عسلی: ۳ ق غ
پودر قند: ۳ ق غ سرخالی
پودر ژلاتین: ۱ق م پر
خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
ابتدا ژلاتین رو بن ماری کنید ، بعد درون ظرفی پنیر خامه رو کمی بزنید تا باز بشه بعد خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد شیر عسلی و پودر قند رو اضافه کنید و مخلوط کنید ژلاتین بن ماری شده و در آخر پودر نارگیل رو بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید و روی کیکتون بریزید. ( شیرینی موادتون و چک کنید)بعد روی مواد از خود کیک که اضافه اومده بود( پودر کردم)و روش ریختم و روشو سلفون کشیدم و گذاشتم داخل یخچال ( به مدت ۵ ساعت )
حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه اس
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه