آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک یخچالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور : ۲ و نیم بسته (می تونید از دو رنگ ساده و کاکائویی استفاده کنید)
شیر : ۴ لیوان
شکر : ۱۰ ق غ
آرد سفید : ۳ ق غ
نشاسته ذرت : ۲ ق غ
پودر کاکائو : ۳ ق غ
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد

طرز تهیه

شکلات (ترجیحا تلخ) رنده شده یا ریز خورد شده پنجاه گرم یا پنج ق غ آرد و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو توی یک قابلمه می ریزیم تخم مرغ را با چنگال یا همزن دستی کمی میزنیم و به همراه شیر به بقیه مواد اضافه کرده و روی حرارت نسبتا ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا لعابدار بشه و به غلظتی شبیه فرنی یا ماست سون برسه در این مرحله از روی حرارت برداشته و کره رو به مواد اضافه می کنیم.
کف قالب مورد نظر را یک لایه نایلکس یا سلفون می‌کشیم و یک لایه بیسکوییت می چینیم دو سه ق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و بطور یکنواخت همه جا پخش می کنیم (به ضخامت تقریبا پنج میلی متر) سپس لایه بعدی بیسکوییتها رو می چینیم و دوباره چند قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و صاف میکنیم این کار رو تا چند لایه ادامه میدیم ؛لایه آخر یک ردیف بیسکوییت می چینیم و روی قالب رو با سلفون می پوشونیم و به مدت پنج شش ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از این مدت قالب رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و سلفون رو جدا می کنیم و با خامه فرم گرفته یا گاناش و … تزیین میکنیم.

✔ مقدار کره رو می تونید کمتر بریزید. تخم مرغ هم قابل حذفه.
✔ به نظر من مناسبترین مارک بیسکوییت برای این دسر، بیسکوییت پتی بور شکلاتی گرجی هست.
✔ غلظت و لعاب مایه شکلاتی خیلی مهمه اگه زودتر از روی حرارت بردارید ممکنه باعث خمیری شدن بیسکوییتها بشه.
طرز تهیه کیک یخچالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی