آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ : ۵ عدد (هم دمای محیط)
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
آرد : ۳۴۰ گرم (۲ و۱/۲ پیمانه)
آب پرتقال : ۱ پیمانه (من صنعتی ریختم مارک سن ایچ)
بیکینگ پودر : ۱ ق غ سرخالی
رنده یا پودر پوست پرتقال : ۱ ق غ

طرز تهیه

زرده وسفیده رو از هم جدا کنید. زرده را با همزن بزنید تا کرم رنگ شه ورنده پوست پرتقال رواضافه کنید وهم بزنید تا پف کنه و کشدار شه. بترتیب آب پرتقال و روغن مایع اضافه و کمی هم بزنید. آرد وبیکینگ پودر رو سه بار الک کنید ودر سه مرحله به مایه اضافه و با لیسک زیرورو کنید و مخلوط شود.(مایه غلیظه نگران نباشید) سفیده ها رو با همزن هم زده تا از لختگی دربیاد و در دو مرحله شکر رو اضافه و هم بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نیفته. سفیده رو کم کم به مایه قبلی افزوده و بالیسک بصورت دورانی از یک جهت فولد کنید تا مایه صاف ویکدست شه. داخل قالب باقطر ۲۳ سانت که چرب کردید وکاغذروغنی انداختید بریزیدو داخل فرازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.دمای فرها باهم متفاوته بعد پس با سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگه تمیز بیرون اومد زمان پخت کافیه.برای سس پرتقالی هم نصف لیوان آب پرتقال رو داخل قابلمه بریزید و۱ق غ نشاسته ذرت و۲ق غ شکر و۱ق غ پودر ژله پرتقال رو اضافه وروی حرارت هم زده تا کمی غلیظ شه درآخر ۱ق م کره افزوده واز روحرارت بردارید.خنک که شد روی کیک بریزید و نوش جان کنید.

برای پودر پرتقال
پوست پرتقال رو قسمتهای سفیدشو جدامیکنم و قسمت نارنجی رو خلالی خرد میکنم و روی پارچه تمیز میزارم خشک بشه بعدآسیاب میکنم و داخل یه شیشه درب دار نگهداری میکنم.
‌‌
کیک رو از فر که بیرون آوردید فقط ۵ دقیقه تایم بدید سرد شه و زود از قالب خارج کنید در غیر اینصورت عرق میکنه و به ظرف میچسبه.

✔ این کیک رو بهتره تو قالب میان تهی درست کنید
✔ اگر تو فرم دادن سفیده با شکر مشکل دارید شکر رو همون اول به زرده اضافه کنید .فرق نمیکنه نتیجه همون میشه.
طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی