آموزش طرز تهیه پان اسپانيا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ : ٢ عدد
نشاسته ذرت : ٢ ق غ
شكر : ۱ ليوان
وانيل : نصف ق چ
شير : ٤ ليوان
خامه صبحانه : ١ بسته
آرد : نصف ليوان
پودر كاكائو : ٢ ق غ
گردو و موز : به ميزان دلخواه
بيسكوييت پتي بور شكلاتي : ۱ الي ۲ بسته
طرز تهیه
ابتدا شكر و تخم مرغ رو ٨ دقيقه با دورتند همزن زدم بعد نشاسته ذرت و با يكم از شير يخ حل كردم
شير رو روي حرارت گذاشتم و تخم مرغ و شكر كه زده بودم و بهش اضافه كردم بعد نشاسته ذرت و كه حل كرده بودم و اضافه كردم مدام با همزن دستي هم ميزدم ارد و اضافه كردم كم كم و مدام با همزن دستي روي حرارت ملايم هم ميزدم تا غليظ شد بعد خامه رو اضافه كردم زير حرارت و خاموش كردم همزدم (همزن دستي) تا يكدست شد در اخر وانيل رو اضافه كردم نيمي از مايه رو برداشتم بهش پودر كاكائو زدم نيمي شم كه ساده بود.
بيسكوييتارو با دست خرد كردم يكم ته جام ريختم بعد از مايه سفيد ريختم بعد موز و گردو خرد شده بعد از مايه شكلاتي اين كار و دو بار تكرار كردم براي هر ظرف و ٣ ساعت داخل يخچال گذاشتم خيلي خوشمزه ميشه و بيسكويتتا كاملا نرم و خوب ميشن اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه