آموزش طرز تهیه کیک چهار فصل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد : ۲ و نیم لیوان
شکر : ۱ لیوان
روغن : نیم لیوان
تخم مرغ : ۴ عدد
شیر : ۱ لیوان
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای دور کیک
شیر : نصف لیوان
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه یا نوتلا : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا کیک رو آماده میکنیم و سپس داخل دو تا قالب پاند میریزیم، به یک کیک ساده و یک کیک کاکائویی نیاز داریم.
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کاملا پوک و کرم رنگ شود، سپس شیر و روغن را اضافه میکنیم، آرد را با بیکینگ پودر ۳ بار الک می کنیم و بعد کمکم به مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن یک بار می زنیم تا کاملا مخلوط شوند، حالا مواد کیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یک قسمت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه میکنیم. حالا کف قالب هامون رو کاغذ روغنی می گذاریم و کمی کف و اطراف قالب ها رو چرب می کنیم و مواد را داخل آنها ریخته، در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند.
بعد از اینکه کیک ها سرد شدن، مطابق فیلم آنها را برش می دهیم و با شکلات صبحانه یا نوتلا برش ها را بهم وصل میکنیم.
از خرده کیک ها برای قسمت دور کیک استفاده می کنیم، آنها را داخل یک ظرف ریخته، شیر و پودر کاکائو را نیز اضافه می کنیم و با کمک دست ورز داده و به صورت خمیر در می آوریم.
مراحل پخت این کیک کاملآ تو فیلم مشخصه
امیدوارم از این کیک خوشتون اومده باشه
کدوم فیلم اصلا فیلم آموزش این کیک نیست 🙁