آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ : یک و نیم عدد
شکر : ۵۰گرم
آرد : ۳۰۰گرم
وانیلین : یک چهارم ق چ
خمیرمایه فوری : دو و نیم ق چ
روغن مایع : ۳ق س
شیر : تقریبا یک چهارم پ
آب برای خمیر مایه : ۳ق س
آرد برای خمیر مایه : ۱ ۲ ق
کرمفیل : به میزان لازم
مارگارین پوراتوس : ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
۳ ق س آب + کمی شکر و یک تا دو ق آرد رو با هم مخلوط میکنیم ۱۰ دقیقه میذاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد.
تخم مرغ + شکر + وانیلین و روغن مایع + خمیر مایه عمل آمده + آرد رو مخلوط کرده و نیمی از شیر دستور رو میریزیم و با دست ورز میدیم یا با دستگاه خمیر گیری میکنیم.
چون آبخور آردها متفاوتِ ممکنه شیر باقیمونده هم مصرف بشه باید یه خمیری بدست بیاد که نرمی و لطافتش اصطلاحا مثل لاله گوش باشه
۳ تا ۴ لا رفته و استراحت خمیر در دمای محیط باشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه