آموزش طرز تهیه پنکیک ، از نوع گرد و پفدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد : سه چهارم لیوان (دسته دار فرانسوی) به صورت فشرده، ليوان و به ميز بزنيد تا آرد فشرده بشه
شیر : دو سوم لیوان
شکر : ۲ ق.غ (پنکیک نباید شیرین باشه، ولی میتونید شکر و اضافه کنید)
کره ذوب شده : ۲ ق.غ
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نوک ق.چ
بیکینگ پودر : ۱ ق چايخوري
طرز تهیه
زرده و سفيده تخم مرغ و جدا كنيد، سفيده ها رو بزنيد تا سفيد و پفكي بشه، بعد يك.ق شكر اضافه كنيد و به هم زدن ادامه بديد تا سفت بشه، زرده ها رو با يك ق.شكر و وانيل بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه.
كره و شير و به زرده اضافه كنيد و هم بزنيد، آرد و با بيكينگ پودر الك كنيد و به زرده اضافه كنيد.
با همزن بزنيد تا يكدست بشه.
بعد سفيده رو به كل مواد اضافه كنيد و با ليسك و خيلي آروم هم بزنيد و خوب فولد كنيد.
تند تند هم نزنيد پف سفيده بخوابه ها،پنكيك پف نميكنه اونوقت
از مواد يك پيمانه برداريد و بريزيد تو تابه،تابه احتياج به چرب شدن نداره،شعله متوسط باشه و روش شعله پخش كن بذاريد تا حرارت متناسب بشه،در تابه رو بذاريد ،وقتي شروع به حباب زدن كرد و تا وسط پنكيك حباب زد، با خلال چك كرديد و ديديد چيزي بهش نچسبيده ،بر گردونيد.
(من دو برابر درست كردم).
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه