آموزش طرز تهیه فینگر فود سالاد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
1- خمیر یوفکا ۹۵۹۵ مدل گرد یا چهار گوش.
۲- کف ودیواره قالب را چرب کنید.
۳- یک یا دو عدد خمیر را وسط قالب گذاشته و با هر وسیله ایی مثل گوشت کوب یا ته لیوان حتی با دست خمیر را در قالب فرو کنید و شکل دهید .
۴-قالب را با دمای ۱۷۰ و بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه چشمی هراندازه که دوست دارید برشته و ترد تر شود اما مواظب باشید که نسوزد.
✔خمیر یوفکا را از فریزر بیرون بیاورید ابتدا در یخچال بذارید و بعد از مدتی در دمای محیط. سپس باز كنيد و بعد از برداشتن هر برگ روی آنرا با دستمال آشپزخانه بپوشانید تا خشک نشود.
✔یکساعت قبل از سرو ، سالاد خودرا درون نان بریزید که خمیر نشود.
مواد سالاد : کنسرو ذرت و لوبیا ،کاهو ،خیار ،هویج نیم پز ،لبو،فلفل رنگی ، کلم برگ قرمز و گوجه گیلاسی
سس : روغن زیتون،آبلیمو ، نمک،فلفل،سیر و جعفری ریز خرد شده
مقادیر چشمی و دلخواه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه