آموزش طرز تهیه سر ژله ای شکل هندوانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
دوستان من از ژله انار برا رنگ قرمز ژله کیوی برا رنگسبز (که البته چند قطره رنگمجاز خوراکی هم بهش اضافه کردم تا خوشرنگ بشه دوست نداشتین میتونین نزنین) آلوورا هم برا رنگ سفید که البته این ژله ها با شیر مخلوط شدن تا رنگشون مات بشه .فقط ژله آخری که آلوورا هست و برای فیکس کردن ژلهها استفاده شده به اون شیر اضافه نمیکنیم
ژله رو طبق دستور روش درست کنین با این تفاوت که با یک لیوان آب حل کنین بعد از خنک شدن نصف لیوان شیرخنک بهش اضافه کنین (اگه شیر یا ژله گرم باشه شیر میبره و ژلتون خراب میشه) بعد از اینکه ژله بسته شد با رنده دستی رنده کنین دوستان خوبم صفحه رو ورق بزنین بقیه مراحلش کاملا گویاست و نیاز به توضیح نداره.
در آخر که رنگها رو کنار هم گذاشتم برای اینکه شکل ژله و رنگها ثابت بمونن ژله آلوورا رو طبق دستور کامل روش درست میکنیم و آرام روی ژلههای رنده شده میریزیم طوری که ژلهها بهم قاطی نشن تا حدی میریزیم که ژله آلوورا روی ژلهها بیاد بعد آرام قالب رو به داخل یخچال انتقال میدیم تا ژله ببنده و برای سرو آماده بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه