آموزش طرز تهیه ترافل داخل قالب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان
برای روی ترافل :
شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت
طرز تهیه
۱- کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود.
۲- روی اجاق، خامه رو گرم میکنیم بعد اجاق را خاموش میکنیم و شکلات خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه.
۳- خامه و شکلات مخلوط شده را به کیک اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
۴- داخل قالب سایز کوچک و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید.
۵- شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود.
۶- چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. نوش جان می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه