آموزش طرز تهیه حلوا پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سفید : ۱۲۵ گرم
کره : ۹۰ گرم
پسته پودر شده : ۱/۲ پ
هل : ۱ ق س
شکر : ۱۲۵ گرم
آب : ۱۲۵ میلی لیتر
طرز تهیه
شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم ،چند قل که زد از روی حرارت برداشته و کنار میذاریم. حالا آرد را الک کرده و داخل تابه میریزیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا آرد بو بخورد ولی تغییر رنگ ندهد. وقتی که بوی آرد بلند شد کره را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. شربت (مخلوط آب و شکر) رو در تابه میریزیم و هم میزنیم تا جذب آرد بشه. اگه خواستیم که به حلوا رنگ اضافه کنیم یکی دو قطره رنگ رو به شربت اضافه میکنیم. وقتی که شربت جذب آرد شد و حلوای ما یکدست شد و از ظرف جدا شد از روی حرارت برمیداریم و پودر پسته و هل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. حلوا را در قالب سیلیکونی ریخته و بهش شکل داده و تزیین میکنیم.
حلوا زنجبیل و گردو
آرد سفید : ۱ لیوان
پودر قند : ۳/۴ لیوان
کره : ۷۵ گرم
گردوی پودر شده : ۵۰ گرم
زنجبیل : ۲ ق غ
هل ساییده شده : ۲ ق غ
طرز تهیه
آرد را روی حرارت ملایم بو میدهیم در حدی که کرم رنگ شود از روی حرارت برداشته و آرد را الک میکنیم، دوباره روی حرارت گذاشته و کره را اضافه کرده و کمی هم با کره آرد را تفت میدهیم.حالا شعله زیر تابه را خاموش کرده و گردوی پودر شده، زنجبیل و هل را داخل آرد ریخته و مخلوط میکنیم .وقتی که حلوا از داغی افتاد، یعنی حرارت حلوا دست را نسوزاند پودر قند را در دو مرحله روی حلوا الک کرده و مخلوط میکنیم .در آخر هم حلوا رادرحالیکه گرم هست در یک ظرف مستطیل شکل به قطر یکسانت پهن کرده و قالب زده و تزیین میکنیم.
حلوا فندق و شکلات
مواد لازم
آردسفید : ۱۰۰ گرم
کره : ۹۰ گرم
فندق تست شده و پودر شده : ۱ پ
پودر قند: ۹۰ گرم
شکلات تلخ : به میزان لازم
طرز تهیه
فندقها را داخل فر یا روی حرارت ملایم تست میکنیم و پوست فندقها رو با دست جدا کرده و پودرش میکنیم .آرد را الک کرده و روی حرارت ملایم بو میدهیم مراقب باشید که آرد تغییر رنگ نده،کره را به آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم از روی حرارت برمیداریم وقتی که حلوا از داغی بیفتد یعنی حرارتش دست را نسوزاند،پودر قند و پودر فندق را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .شکلات تلخ را بن ماری کرده و با یک برس کوچک دیواره و کف قالبهای کوچک سیلیکونی را شکلات میزنیم قالب را داخل یخچال گذاشته تا شکلات ببندد .از یخچال بیرون آورده و یک بار دیگه این کار رو انجام میدیم.
حالا حلوای فندقی را داخل این قالبهای شکلات زده ریخته و یکساعت داخل فریزر میذاریم و بعد به راحتی از قالب جدا کرده و تزیین میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه