آموزش طرز تهیه کرم بستنی خیلی ساده و خوشمزه و شیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
پودر ژله انگور : ۱ بسته
خامه صبحانه : ۳ قاشق غذا خوری
گلوکز : نصف قاشق غذاخوری
بستنی لیوانی : ۱ عدد
پودر ژلاتین : ۱ قاشق مرباخوری (که با یک سوم استکان آب سرد بن ماری میکنیم)
طرز تهیه
پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش کاملا حل کنین و بذارین تا از گرما بیفته. خامه، بستنی، ژلاتین بن ماری شده و گلوکز رو کاملا مخلوط کنین و به ژله تون اضافه کنین و خوب هم بزنین تا اصلا ناخالصی نداشته باشه. توی قالبتون بریزین و بذارین یخچال تا دو سه ساعت تا کاملا سفت بشه. بعد برگردونین توی ظرف سروتون و اگه دوست داشتین با خامه یا میوه تزئین کنین.
✔ نکته : من یکمی از ژله مو نگه داشتم و بهش رنگ بنفش پررنگ اضافه کردم و وقتی ژله رو برگردوندم اون رو توی قسمت تو خالی وسط ریختم و دوباره گذاشتم یخچال تا بست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه