آموزش طرز تهیه ژله میوه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ژله آلوورا ب میزان من ۳ بسته استفاده کردم
میوه یا کمپوت میوه (هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم. موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم)
طرز تهیه
قالب ژله من فلزی و گنایش۶ لیوان آب رو داشت.
هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه.
من قالبم رو کمی چرب کردم توش آب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم. نیم ساعت گزاشتم فریزر،
ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه (اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن).
بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن.
قالب که با میوه پره شد، با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش.
دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال
بعد بیرون میاریم.
من بیشتر طعم موز و کیوی و انارو دوس داشتم تو ژله
من کیوی ها رو با ۱/۴ آب و دو قاشق شکر ۱۰ دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه،
ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده
ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه