آموزش طرز تهیه ترایفل کلاسیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کيک اسفنجي سه تخم مرغي : ۱ عدد
مارمالاد : به ميزان لازم و یا خامه فرم گرفته
پودر ژله : ۲ بسته
خامه فرم گرفته : ۳۰۰ گرم
کمپوت هلو : ۱ بسته (یا میوه تازه و دلخواه)
پودر کاستارد : ۶۰ گرم
شکر : ۱۲۰ گرم
شير : ۵۰۰ ميلي ليتر
کره : ۵۰ گرم
طرز تهیه
1. کیک اسفنجي را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید (من خامه زدم) و لایه دوم را روی آن قرار دهید.
۲. کف ظرف مورد نظر به صورت يک تکه يا تکه تکه شده بچینید.
۳. ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در يخچال بگذاريد تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم)
۴. سپس روي کيک ها بریزید و در يخچال بگذارید تا خودش رو بگیره.
۵. در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زير آماده کنید :
شکر و پور کاستارد را در قابلمه ريخته، شير را هم اضافه کنید و روي حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غليظ شود. از روي حرارت برداريد کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
۶. حال کرم خنک شده را روي ژله بسته شده ریخته و در يخچال قرار دهید تا خنک شود.
۷. در نهایت با خامه ،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید (انار و برگ تازه پونه).
این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواه میتوانید تهیه کنید و یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید.
✔ نکات :
۱. میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازم تکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید.
۲. اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه