آموزش طرز تهیه ژله ولنتاین ژله قلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
1. برای قلب ها یک بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب صاف یا ظرف پیرکس بریزید (کف ظرف یا قالب رو مشما بندازید. مشما رو هم چرب کنید). ضخامت ژله حدود یک و نیم سانت باشه.
۲. وقتی که کامل بست با کاتر قلب قالب بزنید. کف قالب رو چرب کنید و قلب ها رو کف قالب بچنید.
۳. تا نصف قلب ها را پاناکوتا بریزید و بذارید نیم بند بشه.
۴. بعد از نیم بند شدن تا روی قلب ها پاناکوتا بریزید و بذارید تا وقتی نیم بند بشه.
۵. از قلب ها به جداره قالب بچسبانید طوری که روی پاناکوتا قرار بگیرند، تا کنده نشن.
۶. دوباره تا نصف قلب ها پاناکوتا بریزید و وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا را تا آخر بریزید.
پاناکوتا وانیلی : شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه