آموزش طرز تهیه دسر پان اسپانيا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گردو خرد شده : ۱/۲ پیمانه
موز نگینی خرد شده : ۲ عدد
آرد : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۱ لیوان
شیر : ۱ لیتر
نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذا خوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
کره : ۳۰ گرم
بیسکویت : ۱-۲ بسته
پودر کاکائو در صورت تمایل (۳ قاشق غذا خوری)
خامه صبحانه : ۱ بسته
طرز تهیه
1. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
۲. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
۳. سپس آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید و مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید. ۴. این مواد را در قابلمه نسوز در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود و در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
۵. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد.
میزان موز و گردو هم سلیقه ای هست.
۶. ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم (میتونید با دست خورد کنید یا مولینکس کنید). مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد موز و گردو میریزیم دوباره بیسکویت می چینیم، کرم را اضافه می کنیم و…
۷. میزاریم یخچال حداقل ۵ ساعت بمونه
۸. بعد روی دسر پودر کاکائو الک میکنیم.
من از بیسکویت پتی بور شکلاتی استفاده کردم و به موادم پودر کاکائو نزدم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه