آموزش طرز تهیه شیرینی بهشتی شکلاتی : . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نکته
روغن حتما جامد باشه نیمه جامد خواستین استفاده کنید قسمت روان روشو بردارین و از قسمت سفت ته قوطی استفاده کنید.
من از روغن لادن آبی یک کیلویی البته نیمه جامد و از قسمت سفت ته قوطی استفاده میکنم.
اگر تمامشو روغن صاف بریزید توی دهن میماسه
۲. اگر با دمای بالا بپزید یا با دمای پایین و مدت طولانی بعد از پخت وسط شیرینی کمی سفت میشه.
۳. با این دستور ۴۰ عدد شیرینی کوچولو داشتم.
۴. بهتره ترکیب کاکائوی ترک و هلندی استفاده کنید.
اگر ترک استفاده میکنید میزانش رو کمتر بریزید و همون مقدار کاکائو که کم کردین بجاش آرد سفید بریزید.
پودر کاکائو ترک تیره رنگه و طعم آنچنانی نداره اما هلندی روشن تره و عطرش محشره.
اگر کاکائوی هلندی نداشتید، میتونید کاکائوی ترک بریزید یا پودر کاکائوی فرمند.
۵. تزئینات با شکلات سفید و سیاه و انواع مغزها
۶. اگر میخواید شیرینی بهشتی ساده درست کنید به جای کاکائو همون مقدار آرد باید جایگزین کنید.
۷. برای تزیین روش شکلات ذوب شده زدیم و بعد مغز مورد نظر و روش میزاریم. مانند شکلات چیپسی و .. رو گذاشتم.
بادام ها رو چند دقیقه توی فر تست کردم و بعد گذاشتم رو شیرینی.
پسته بو داده بدون نمک و خشک با چاقو برش زدم.
۸. من از شکلات سفید مارک کارات استفاده کردم.
۹. برای پخت شیرینی از طبقه وسط فر گازی استفاده میکنیم و با حرارت از پایین.
۱۰. با کره ترکیب نکنید.
۱۱. میتونید از پودر شکر هم استفاده کنید.
۱۲. این شیرینی با روغن جامد ماندگاری بالایی داره تقریبا ۱ ماه. ظرف در دار که هوا نکشه و لابه لای شیرینی ها کاغذ روغنی بزارید و در دمای محیط که خیلی گرم نباشه نگهداری کنید.
مواد لازم و طرز تهیه
روغن کاملا جامد : یک سوم پیمانه
پودر قند یا پودر شکر الک شده : سه چهارم پیمانه کاملا سرخالی (با قاشق پیمانه رو پر کنید پیمانه رو داخل ظرف پودر شکر یا آرد نزنید)
پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه کمی سرپر
آرد سفید : یک پیمانه
پودر قند و روغن را ۵ دقیقه با دور متوسط همزن برقی همزده تا حجیم شود.
پودر کاکائو را مخلوط کرده
در نهایت آرد را اضافه کرده تا خمیر مطلوبی بدست بیاید.
ممکن است کمی آرد بیشتر مصرف شود.
خمیر را به ضخامت یک تا یک و نیم سانت پهن کرده و کاتر ریز زده.
در سینی فر چیده
در فر برقی با فن روشن ۱۵۰ درجه
یا فر گازی ۱۶۵ ۱۷۰ درجه
به مدت ۱۸ ۱۵ دقیقه بسته به ضخامت خمیر میپزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه