آموزش طرز تهیه اسلایس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
یک و نیم بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی رو با غذاساز پودر کنین، دو بسته کیک شکلاتی آماده رو هم با غذاساز به صورت پودر دربیارین، حالا کیک ها و بيسکوئيت های پودر شده رو داخل ظرفی ریخته، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و حدود 5 قاشق غذاخوری هم شکلات صبحانه یا نوتلا بهش اضافه کنین بعلاوه یک قاشق غذاخوری کره ی نرم شده. حالا مواد رو کاملا با هم مخلوط کنین و برای اینکه به صورت خمیر دربیاد یک استکان کوچیک هم شیر بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کرده تا خمیر جمع بشه، بعد روی سلفون مواد رو پهن کنین و با دست به صورت رول شکل بدین، یکسان و مرتب، سپس خمیر رو یک ساعت در فریزر گذاشته و بعد با چاقو یا کارد شیار دار برش های دو سانتی بزنین.
من از کاغذ روغنی سایز کوچیک که مخصوص حلوا هست برای زیر شیرینی ها استفاده کردم و برای تزئین هم از شکلات سفید آب شده و مغز گردو.
شما میتونین از ترافل های رنگی هم برای تزئین استفاده کنین.
نکته مهم : از شیر بیشتر از میزان گفته شده استفاده نکنین، اگه موادتون خمیری نشد با اضافه کردن شکلات صبحانه خمیریش کنین، چون شیر باعث شل شدن شیرینی میشه.
✔من از کیک شکلاتی صبحانه مارک آناتا استفاده کردم.
✔تا یکی دو هفته تو یخچال داخل ظرف در بسته میتونین نگه دارین.
نحوه آب کردن شکلات سفید :
شکلات سفید و که خرد کردین بزارین روی کتری بعد یکی دو قاشق روغن مایع هم بهش اضافه کنید همش بزنین تا یکدست بشه وقتی از دما افتاد برای تزیین استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه