آموزش طرز تهیه دسر برفی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد سفید: یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت : یک چهارم پیمانه
شیر: ۲.۵ پیمانه
کره : ۳۰ گرم
شکر: نصف پیمانه (به نظرم کم بود ۲ ق غ دیگه زدم)
پودر نارگیل : به مقدار لازم
خامه فرم گرفته : حدود ۱۵۰ گرم
گلاب : یک چهارم پیمانه
عرق هل : ۱ ق م
طرز تهیه
ابتدای کار خامه فرم گرفته تون رو آماده کنید و بگذارید یخچال.
اول آرد سفید و خیلی کم با حرارت ملایم تفت بدید تا بوی خامیش از بین بره ولی اصلااااا رنگش تغییر نکنه بعد همه ی مواد به جز کره رو با هم مخلوط و روی حرارت بگذارید تا کم کم آرد و نشاسته بپزن و مواد غلظت بگیره از کناره های قابلمه که حباب زد کره رو بریزید داخل مواد و مرتب دسر و هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ بشه(خیلی نزارید بیش از حد غلیظ بشه چون بعد از کمی خنک شدن سفت تر میشه) و بعد گاز و خاموش کنید. داخل ظرف سرو یک لایه پودر نارگیل بریزید بعد حدود دو ملاقه از مواد دسر و بریزید و باز یه لایه پودر نارگیل و بعد روش خامه فرم گرفته بریزید و در نهایت مواد دسر و روش پودر نارگیل.برای لایه آخر روی پودر نارگیل میتونید باز خامه فرم گرفته کمی بریزید(البته باید بزارید یخچال تا کاملا خنک بشه دسر بعد خامه رو داخل قیف و ماسوره بریزید و شکوفه بزنید).دسر و برای حدود دو ساعت بگذارید یخچال تا کاملا خودشو بگیره و میل کنید.
ایندسر یه روش سرو دیگه هم داره به این صورت که داخل یک لیوان یا قالب استوانه ای رو خیلی کم چرب کنید و از مواد داخلش بریزید(عکس آخر) و بعد از دو ساعت که کاملا گرفت از قالب یا لیوان خارج کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید و میل کنید.(من خامه م کم بود نشد حلقه ای هارو باهاش تزیین کنم ولی در کل بدون خامه هم بخاطر پودر نارگیل بسیار خوشمزه میشه).اینجوری برای پذیرایی از مهمان مقدارش خیلی مناسبه و کاملا تک نفره س
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه