آموزش طرز تهیه نان شیرمال با مغز دارچین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
شیر ولرم ۱ لیوان
ماست نصف لیوان
شکر ۴ تا ۵ ق غ
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف لیوان
آرد به میزان لازم (من تقریبا سه و نیم لیوان آرد زدم)
مواد میانی :
کره ۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
شکر قهوه ای یا شکر سفید ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال کردن :
زعفران دم شده کمی
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
اول خمیر مایه رو عمل بیارین یه قاشق خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه حسابی پف کنه و بالا بیاد.
کره ی نرم شده رو با دارچین و شکر قهوه ای مخلوط کنید (اگه نداشین از شکر معمولی استفاده کنید)
ماست، شکر و روغن مایع رو مخلوط کنید و بعد خمیر مایه همل اومده رو اضافه کنید، سپس آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز دادن تو کیفیت نون خیلی تاثیر داره پس دست از کار نکشید تا نتیجه ی خوبی داشته باشین
حالا خمیر رو داخل یه کاسه ی چرب قراد بدین و روشو بپوشونید و در جای نسبتا گرمی قرار بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه (من همیشه قبلش فر رو گرم میکنم و بعد خاموش میکنم و خمیر رو تو فر گرم میزارم)
بعد از این مدت پف خمیر رو با دست بگیرید و با کمک چاقو به چونه های مساوی تقسیم کنید هر چونه رو با کمک وردنه باز کنید و از مخلوط کره و دارچین و شکر ما بینش بزارین و خمیر رو به شکل دلخواه بپیچید و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله ی مناسب قرار بدین
حالا روشو با یه پارچه ی نمدار به مدت بیست دقیقه بپوشونید
بعد از این مرحله با استفاده از زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کنید ودر فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت یکربع تا بیست دقیقه قرار بدین (باید چک کنید تا زیرش کمی رنگ گرفته باشه)
پنج دقیقه اخر گریل رو روشن کنید
برای اینکه نونهای لطیفی داشته باشین وقتی خمیرها رو داخل فر قرار میدین یه کاسه آب هم داخل فر بزارین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه