آموزش طرز تهیه شیرینی برشی کوچک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مقداری کیک که در دسترس دارید یا از کیکهای قبلی که باقی مانده
۱ مشت مغز فندق یا پسته خرد شده
۳ قاشق غذاخوری شکلات نوتلا یا صبحانه
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ قاشق چایخوری قهوه
مقداری شیر که هنگام ورز دادن و ترکیب کردن مقدار کافی آن را متوجه میشوید.
رای روی شیرینی
2 قاشق غذاخوری روغن مایع را در ۱۰۰ گرم شکلات ریخته و به روش بن ماری آب کنید و به هم بزنید تا
با هم ترکیب شوند.
طرز تهیه
کیکها را با دست خوب خرد کنید و کره را آب کنید
و با بقیه مواد دیگر با هم ترکیب کنید تا به خورد هم
بروند و خوب یکدست و منسجم شوند .مخلوط کیک را در یک ظرف پیرکس یا قالب کیک که سلفون کشیده اید
بریزید و با دست فشار دهید و صاف کنید.بعد از اینکه 3تا 4 ساعت در فریزر گذاشتید (خودش رو بست و سفت شد) از فریزر در آورید .در ظرف پذیرایی برگردانید برش بزنید و قبل از اینکه نرم شوند یک طرف آنها را به شکلات آغشته کنید و بعد از اینکه شکلات روی آنها کمی سفت شد روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه