آموزش طرز تهیه شيريني کلاه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
- تخم مرغ ……………… 4 عدد
- شکر ……………………. 1 ليوان
- روغن آفتابگردان …… 2 يا 3 قاشق غذاخوري
- وانيل …………………… 1 قاشق چاي خوري
- بکینگ پودر …………… 1 قاشق چاي خوري
- پودر کاکائو …………….. 2 يا 3 قاشق غذاخوري
- آب داغ …………………. نصف ليوان
- آرد ………………………. یک و نیم ليوان
مواد لازم کرم مياني:
- شير ……………………. 1 ليوان
- نشاسته ……………….. 1 قاشق غذاخوري پر
- آرد …………………….. 2 قاشق غذاخوري پر
- شکر …………………… 5 يا 6 قاشق غذاخوري
- زرده ي تخم مرغ ……. 1 عدد
- وانيل …………………. 1 قاشق چاي خوري
- کره …………………… 1 قاشق غذاخوري پر
مواد لازم اطراف شيريني:
- پودر نارگيل ………….. 1 ليوان
مواد لازم سس شکلات:
- شکلات تلخ …………… 100 گرم
- خامه ………………….. 100 گرم
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر را در ظرفي ريخته و آنقدر هم مي زنيم تا اسفنجي شوند سپس روغن مايع و وانيل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. به ترتيب آب داغ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کرده هم مي زنيم و آرد را کم کم به مواد اضافه مي كنيم و به آرامي هم مي زنيم تا خمير آماده شود. خمير را در سيني فر که از قبل داخل آن کاغذ روغني گذاشته ايم مي ريزيم و سيني فر را در فر که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم سپس از فر خارج کرده بعد از اين که خنک شد با يک قالب گرد کوچک يا سر يک استکان، کيک را به شکل دايره هاي کوچک برش مي زنيم.
براي تهيه ي كرم شيريني، شير، نشاسته، آرد و شکر را در ظرفي با هم مخلوط کرده و روي شعله ي کم اجاق قرار داده و به آرامي آنقدر هم مي زنيم تا به جوش آيد، همچنان به هم زدن ادامه مي دهيم تا کرم قوام مناسب را به دست آورد، سپس کرم را از روي شعله ي اجاق برداشته و کره و وانيل را به آن اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و اجازه مي دهيم تا کرم کاملا خنک شود فقط گاهي مواد کرم را هم مي زنيم تا رويه ي کرم نبندد.
سپس با استفاده از قاشق از کرم خنک شده روي سطح شيريني ها ريخته طوري که از شيريني ها بيرون نريزد و تقريبا هم سطح شيريني ها شود. شيريني ها را از همه طرف در پودر نارگیل می غلتانیم تا تمام شيريني به خوبي به پودر نارگيل آغشته شود. براي تهيه ي سس شکلات اين شيريني، خامه را در ظرفي ريخته روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا به نقطه ي جوش برسد.
سپس از روي اجاق برمي داريم و شکلات های تکه تکه شده را درون خامه ي داغ مي ريزيم و هم میزنیم تا شکلات ها ذوب شده و با خامه مخلوط شوند. با استفاده از يک قاشق از سس شکلات به آرامي بر روي شيريني ها ريخته و شيريني هاي آماده شده را به مدت 4 ساعت در يخچال قرار مي دهيم سپس آماده ي ميل است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه