آموزش طرز تهیه تارت شکلات و توت_فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بيسکوييت اوراو ……………. 300 گرم
کره ي ذوب شده ……………. 80 گرم
مواد لازم داخل تارت:
شکلات شيري ………………. 200 گرم
شکلات ساده ……………….. 100 گرم
خامه ………………………… 200 گرم
مواد لازم روي تارت:
فندق ……………………….. به مقدار دلخواه
توت فرنگي …………………. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
بيسکوييت هاي اوراو را در ميکسر ريخته و کاملا پودر مي کنيم و سپس کره ي ذوب شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم تا خمير يک دستي شود، خمير تارت را در ظر مخصوص تارت که از قبل چرب کرده ايم کاملا پهن مي کنيم و در فري که از قبل با دماي 160 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 5 الي 10 دقيقه قرار مي دهيم. سپس تارت را از فر خارج کرده و اجازه مي دهيم تا خنک شود. خامه را در ظرفي ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا داغ شود اما بايد توجه کنيم که نجوشد سپس شکلات هاي شيري و ساده را در خامه ي داغ خرد مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا يک دست شود. سس شکلات را روي تارت خنک شده مي ريزيم. توت فرنگي ها را از وسط دو نيم مي کنيم و با فندق ها روي تارت را تزيين مي کنيم.
شيرينانه: به جاي بيسکوييت اوراو هر بيسکوييت کاکائويي و سياه رنگ ديگه اي را هم مي توانيم استفاده کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه