آموزش طرز تهیه پيده گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شير ولرم ………………….. 1 ليوان
آب ولرم …………………… نصف ليوان
شکر ……………………….. 1 قاشق غذاخوري
نمک ……………………….. 1 قاشق مرباخوري
مايه ي خمير ……………… 1 قاشق چاي خوري
روغن مايع ………………… 1 فنجان
تخم مرغ ………………….. 1 عدد
آرد ………………………….. به مقدار لازم
مواد لازم روي پيده:
گوشت چرخ کرده ………… 300 گرم
روغن مايع ………………… به مقدار لازم
فلفل سبز ………………….. 3 عدد
پياز………………………………… 1 عدد
گوجه فرنگي ……………… 2 عدد
نمک و فلفل ……………….. به مقدار لازم
پنير پيتزاي رنده شده ……. به مقدار لازم
طرز تهیه
همه ي مواد لازم خمير پيده به غير از آرد را در ظرفي ريخته و به خوبي با هم مخلوط مي کنيم سپس آرد را کم کم به مواد اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير حاصل به دست نچسبد. روي ظرف را سلفون کشيده و در جاي گرم حدود 1 ساعت قرار مي دهيم تا خمير عمل بيايد. پياز و فلفل سبز را ريز خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده در روغن تفت مي دهيم سپس گوجه فرنگي هاي ريز خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت مي دهيم تا آب مواد کاملا گرفته شود. نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و از روي شعله ي اجاق بر مي داريم. از خمير تکه هايي به اندازه ي دلخواه جدا کرده و با وردنه باز مي کنيم و از مواد يک لايه ي نازک روي خمير مي ريزيم و اطراف خمير را کمي جمع مي کنيم و روي مواد پنير پيتزاي رنده شده ريخته و پيده ها را درسيني فر که از قبل چرب کرده ايم قرار داده و در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا زماني که خمير پيده بپزد و پنير ذوب شود و روي پيده ها طلايي شود.
شيرينانه ي 1: مي توانيم از فلفل سبز تند يا فلفل سبز شيرين استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: مي توانيم از هر ادويه ي دلخواهي مانند آويشن و پودر سير هم استفاده کنييم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه